Medier

Her finner du vår portefølje av kanaler og podkaster hvor du kan annonsere. SmartSpot gjør det enkelt å treffe en målgruppe på tvers av kanaler og podkaster, for optimal bred dekning.

Kanaler

 • P4 er hele Norges favorittkanal i bilen. Dette er kanalen hvor kjente programledere som Bjørn Faarlund, Marte Kaasa-Arntzen og Michael Andreassen serverer en god blanding av nyheter, kjente gjester i studio og den alle beste musikken gjennom dagen. P4 skal være en humørfylt venn som holder lytterne oppdatert og serverer dem musikken de liker.
 • P5 Hits spiller hit-musikk fra år 2000 til dagens dato. Kanalens faste programledere Andreas Velle, Elisabeth Carew og Tomm Espen Kroken, snakker om hva som foregår i Norge og verden i dag. Kanalen tilbyr humørfylt godt selskap, konkurranser med attraktive premier og enkle nyhetsoppdateringer pakket inn i verdens beste musikk.
 • P6 Rock er radiokanalen for alle som elsker klassisk rock, her får man alle topplåtene til Metallica, Guns N‘ Roses og AC/DC. Stian Berg følger lytterne til jobben på morgenen, og Silje Stang tar dem med hjem om ettermiddagen. Sammen med resten av programlederne på kanalen serverer de deg de største klassikerne fra rockens gullalder, sammen med ferske nyheter og aktualiteter.
 • P7 Klem spiller bare rolige favoritter og har fokus på avslapping og god stemning. Hyggelige programledere presenterer musikk med base i 80 og 90-tallet, men man får også høre låter fra 70-tallet og i dag. P7 har stort fokus på musikk. I desember tar kanalen på nisseluen og blir til Norges mest populære Julekanal.
 • P8 Pop er i sin helhet viet all den beste musikken fra 80-tallet. Dette er kanalen for alle som vil gjenoppleve de gode minnene fra en ungdomstid med syrevaska jeans, BALL-genser, leggvarmere, og Pusur-dagbøker. På P8 Pop serveres tiårets største hits på rekke og rad 24/7. 80-talls ikonet Pat Sharp fra Sky Channel har faste sendinger på kanalen hver helg.
 • P9 Retro er kanalen for de som enten var unge på 60 og 70-tallet, eller føler at de hører hjemme i den perioden. Her får lytterne høre alle de største artistene fra popmusikkens gullalder. På P9 Retro spilles alle originalene man har glemt at eksisterte.
 • P10 Country er Norges første riksdekkende radiokanal som spiller utelukkende moderne countrymusikk. Her hører man de største countryartistene i hyggelig selskap av programledere som Jenny Jenssen, Stian Berg og Harald Thune. På nettsidene P10country.no kan lytterne ønske seg sine favoritter spilt på lufta og delta i konkurranser med fine premier.
 • P11 Bandit er radiokanalen som spiller hardslående rock døgnet rundt. Noen av artistene som høres jevnlig hos Bandit er Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Raga Rockers, Jokke og Clash. Du får knakende tøff rock fra 60-tallet og frem til i dag, av både legendariske og helt nye rockeband. For den ekte rocke-entusiasten har Bandit vært en trofast følgesvenn i mange år.
 • Kanalen som spiller den nye musikken først! NRJ er en kanal for ungdom i tenårene og tidlig i 20-årene – dette er ikke noe for de voksne. En unik kanal som når ut til ungdommen, engasjerer, prater om det de er opptatt av, og ikke minst spiller den musikken de vil høre, først! Høyt tempo og trøkk gjennom hele dagen.
Ønsker du å ha din radiokanal på SmartSpot?
Kontakt oss på partner@smartspot.no for en uforpliktende prat.

Podkaster

 • Misjonen

  Som seg hør og litt bør blir det to kraftsalvede fredagstimer med fasitbasert oppsummering av siste ukes nyhetsbilde. Dette ispedd svært subjektive dog rettledende ytringer om både dette og ikke minst hint. Kanskje mest det siste. Dette er ikke satire. Dette er Nusatire.
 • P4s Radiofrokost

  Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Marte og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.
 • Morgenshowet på NRJ

  Hver morgen vekker Stian Røste, Marte Bratberg og Mattis Mjåset deg med Morgenshowet på NRJ!
 • Fem På

  I 10 år har Marius Kopperud lurt intetanende ofre med sine kløktige og humoristiske telefonspøker, til glede for oss som sitter rundt radioen og ler.
 • Ari og Michael

  Ari Behn og Michael Andreassen inviterer gjester for å snakke om de store (og ikke riktig så store) tingene i livet.
Ønsker du å ha din podkast på SmartSpot?
Kontakt oss på partner@smartspot.no for en uforpliktende prat.

Kontakt oss

Fullt navn
Selskap
Henvendelse

SmartSpot

Del av P4-gruppen
Serviceboks 817
2626 Lillehammer
Telefon: 61248444

Annonsere på SmartSpot

Legge innhold på SmartSpot