Medier

Her finner du vår portefølje av kanaler og podkaster hvor du kan annonsere. SmartSpot™ gjør det enkelt å treffe en målgruppe på tvers av kanaler og podkaster, for optimal bred dekning.

Kanaler

 • P4 er hele Norges favorittkanal i bilen. Dette er kanalen hvor kjente programledere som Bjørn Faarlund, Marte Kaasa Arntsen og Michael Andreassen serverer en god blanding av nyheter, kjente gjester i studio og den alle beste musikken gjennom dagen. P4 skal være en humørfylt venn som holder lytterne oppdatert og serverer dem musikken de liker.
 • P5 Hits spiller hit-musikk fra år 2000 til dagens dato. Kanalens faste programledere Andreas Velle, Elisabeth Carew og Tomm Espen Kroken, snakker om hva som foregår i Norge og verden i dag. Kanalen tilbyr humørfylt godt selskap, konkurranser med attraktive premier og enkle nyhetsoppdateringer pakket inn i verdens beste musikk.
 • P6 Rock er radiokanalen for alle som elsker klassisk rock, her får man alle topplåtene til Metallica, Guns N‘ Roses og AC/DC. Stian Berg følger lytterne til jobben på morgenen, og Silje Stang tar dem med hjem om ettermiddagen. Sammen med resten av programlederne på kanalen serverer de deg de største klassikerne fra rockens gullalder, sammen med ferske nyheter og aktualiteter.
 • P7 Klem spiller bare rolige favoritter og har fokus på avslapping og god stemning. Hyggelige programledere presenterer musikk med base i 80 og 90-tallet, men man får også høre låter fra 70-tallet og i dag. P7 har stort fokus på musikk. I desember tar kanalen på nisseluen og blir til Norges mest populære Julekanal.
 • P8 Pop er i sin helhet viet all den beste musikken fra 80-tallet. Dette er kanalen for alle som vil gjenoppleve de gode minnene fra en ungdomstid med syrevaska jeans, BALL-genser, leggvarmere, og Pusur-dagbøker. På P8 Pop serveres tiårets største hits på rekke og rad 24/7. 80-talls ikonet Pat Sharp fra Sky Channel har faste sendinger på kanalen hver helg.
 • P9 Retro er kanalen for de som enten var unge på 60 og 70-tallet, eller føler at de hører hjemme i den perioden. Her får lytterne høre alle de største artistene fra popmusikkens gullalder. På P9 Retro spilles alle originalene man har glemt at eksisterte.
 • P10 Country er Norges første riksdekkende radiokanal som spiller utelukkende moderne countrymusikk. Her hører man de største countryartistene i hyggelig selskap av programledere som Jenny Jenssen, Stian Berg og Harald Thune. På nettsidene P10country.no kan lytterne ønske seg sine favoritter spilt på lufta og delta i konkurranser med fine premier.
 • P11 Bandit er radiokanalen som spiller hardslående rock døgnet rundt. Noen av artistene som høres jevnlig hos Bandit er Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Raga Rockers, Jokke og Clash. Du får knakende tøff rock fra 60-tallet og frem til i dag, av både legendariske og helt nye rockeband. For den ekte rocke-entusiasten har Bandit vært en trofast følgesvenn i mange år.
 • Kanalen som spiller den nye musikken først! NRJ er en kanal for ungdom i tenårene og tidlig i 20-årene. En unik kanal som når ut til ungdommen, engasjerer, prater om det de er opptatt av, og ikke minst spiller den musikken de vil høre, først! Høyt tempo og trøkk gjennom hele dagen.
Ønsker du å ha din radiokanal på SmartSpot™?
Kontakt oss på partner@smartspot.no for en uforpliktende prat.

Podkaster

 • Bye & Rønning Show

  Et fullstappet program, med ukesaktuell satire, musikalske ablegøyer og en drøss av sommerlekne imitasjoner, i regi av Norges nye komikerduo.
 • Fem På

  Norges beste tulletelefoner.
 • Finanslunsj med Fåne og Staavi

  Jan Erik Fåne og Tom Staavi er begge direktører i Finans Norge, og inviterer stort sett hver uke folk til samtale om ulike økonomispørsmål.
 • Frokostshowet på P5

  Kos deg med Niklas Baarli, Vida Lill Berge og Stian Røste.
 • Globusrulett

  Globetrotter Gunnar Garfors og reisejournalist Thorkild Gundersen tar deg med til alle verdens 198 land. Pluss noen av de kuleste byene. Og litt til. Rulettkula bestemmer hvor vi skal i neste episode.
 • God morgen med Hilde og Hugin

  Hilde og Hugin gir deg en god start på dagen, med glede, latter, aktuelle temaer, hyllester og gjester!
 • Håndballkollektivet

  To håndballkommentatorer som snakker mest sport og noe surr. Daniel Høglund og Peder Seierstad diskuterer det siste fra håndballens verden, sammen med håndballprofiler som besøker kollektivet. Ole Erevik, Gunnar Pettersen, Karoline Dyhre Breivang, Kristian Kjelling og Joachim Boldsen dukker opp når det er mesterskap.
 • Hvor var du?

  I “Hvor var du?” inviterer programleder Haakon Lange hver uke en ny gjest som forteller om hvor de var da historiske hendelser inntraff. Du får høre hvor gjesten var, hva som gikk gjennom hodene deres, og hvordan hendelsen har påvirket livet deres. Det blir latter, tårer og nostalgi. COVER: Alexander Rybak-bildet: NTB Scanpix. 9/11 - NTB Scanpix/ukjent. OL på Lillehammer: Jan Greve, NTB Scanpix. Big Brother 2001: Nina Ruud, VG. Publikumsbildet ved operaen: Hans O. Torgersen. Justin Bieber på operaen: Fredrik Varfjell, NTB Scanpix Drillo-bildet: Bjørn S. Delebekk
 • Matpodden - Lyd med god smak

  I Matpodden lager Mesterkokk Bård Greni og programleder Sigurd Sollien god mat til hverdag og fest.
 • Misjonen med Antonsen og Golden

  Bli med til Johan Golden og Atle Antonsens verden.
 • Morgenshowet - NRJ Norge

  Jonas Bergløv og Kristine Arntzen er Morgenshowet på NRJ! Her kan du høre alt fra sendingen - uten å måtte stå opp.
 • Nytelsesfredag

  P4s legendariske mat- og vinekspert Christer Berens lager underholdende helgekos på direkten i P4s studio hver fredag morgen.
 • P4s Radiofrokost

  Høydepunkter fra P4s Radiofrokost.
 • Paradise Hotel-podden

  Norges første offisielle PH-podcast! Sammen med deltakere fra hotellet og andre kjente avslører vi HELE historien bak alt som skjer på hotellet, episode for episode. Nye episoder hver tirsdag og torsdag. Brrrreeeev: paradise@nrj.no
 • Triana og gutta

  Ser gutter og jenter verden på to helt forskjellige måter? I denne podkasten møter Triana Iglesias menn(esker) hun tror kan bidra med innsikt. Triana holder ikke tilbake, og det skal bli morsomt, det skal bli dypt og det skal bli vondt. Velkommen til Triana & Gutta. Produsert av Både Og og Sony Music Norge. For annonsering: stian@badeog.no
 • Viaplay Champions League Pod

  Alt fra A til Å om UEFA Champions League med Petter Veland, Daniel Høglund, Jonas Giæver og en rekke gjester.
 • Viaplay Fighting Pod

  Christian Ramberg, Kenneth Bergh og Thomas Hansvoll gir deg de ferskeste nyhetene fra internasjonal fighting og kommende kamper i denne fighting-podcasten.
 • Viaplay Motor Pod

  En norsk podcast om motorsport med Viaplay-gjengen Atle Gulbrandsen, Henning Isdal og Stein Pettersen.
 • Viaplay Premier League Pod

  Alt om Premier League med Viaplays Gunnhild Toldnes, Ørjan Bjørnstad og Kasper Wikestad.
Ønsker du å ha din podkast på SmartSpot™?
Kontakt oss på partner@smartspot.no for en uforpliktende prat.

Kontakt oss

Fullt navn
Selskap
Henvendelse

SmartSpot™

Del av P4-gruppen
Serviceboks 817
2626 Lillehammer
Telefon: 61248444

Annonsere på SmartSpot™

Legge innhold på SmartSpot™